Listeye bir çizik daha! PKK'nın sözde TİM komutanı terörist havalimanında yakalandı

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Listeye bir çizik daha! PKK'nın sözde TİM komutanı terörist havalimanında yakalandı

GÜNDEM Haberleri

PKK’ya yönelik yürütülen operasyon kapsamında hain örgütün sözde “KCK-Maliye” birimine bağlı Doğu Gümrükler Cephesinde Irak-İran sınırında Pencevin bölgesinde sözde Tim Komutanlığı yaptığı tespit edilen “Kendal-Numan Amed” kod adlı terörist S.Ö., havalimanında yakalandı.

Hain terör örgütü PKK ve türevlerine geçit verilmeden darbe vurulmaya devam ediliyor. Örgütün sözde üst düzeyleri operasyonlarla kıskıvrak yaklanıyor. İstanbul'da PKK'ya yönelik bir operasyon yapıldı ve sözde TİM komutanı bir terörist yakalandı.

Yakalanan teröristin, PKK’nın sözde “Yürütme Konseyi” üyesi Duran Kalkan tarafından özel olarak terör örgütünün Suriye kolu PYD-YPG içerisinde görevlendirildiği ve Suriye’de faaliyette bulunan ülkelerden kamyonlarla alınan ağır silahların depolandığı sözde “Cephane” biriminde faaliyet yürüttüğü de tespit edildi.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...