Lisede dehşet! Bir çocuk din kültürü öğretmeni herkesin gözü önünde bıçakladı

Düzenleyen: / Kaynak: Anadolu Ajansı
- Güncelleme:
Lisede dehşet! Bir çocuk din kültürü öğretmeni herkesin gözü önünde bıçakladı

Gündem Haberleri  / Anadolu Ajansı

Kan donduran olay Afyonkarahisar'da Şehit Yunus Çiçek Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nde yaşandı. 15 yaşındaki bir çocuk derste din kültürü öğretmenini sırtından bıçakladı. Kanlar içinde yere yığılan adam ihbar üzerine okula gelen sağlıkçılar tarafından hastaneye kaldırılırken olayın sebebi ise duyanları şaşkına çevirdi.

Afyonkarahisar'da öğrencisi tarafından sınıfta bıçaklanan öğretmen hastaneye kaldırıldı. Korkunç olay Şehit Yunus Çiçek Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nde yaşandı.,

YOKLAMA YÜZÜNDEN TARTIŞMA ÇIKTI

Öğrenci İ.D. (15) derste din kültürü öğretmeni M.K. (45) ile yoklama nedeniyle tartıştı. Yanında bıçak getiren çocuk daha sonra öğretmenini herkesin gözü önünden sırtından bıçakladı. 

ÖĞRETMENİN DURUMU AĞIR

İhbar üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Ambulansla, Afyonkarahisar Devlet Hastanesine kaldırılan öğretmenin hayati tehlikesinin bulunduğu öğrenildi.

ÇOCUK GÖZALTINA ALINDI

Polis tarafından gözaltına alınan İ.D, emniyete götürüldü.

Düzenleyen:  - Gündem
Kaynak: Anadolu Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Öğretmen 22 Aralık 2023 18:39

Meslektaşımıza Allah şifalar versin. Afyon'da elinde tesbih cebinde bıçak evinde pompalı tüfek sevdası var. Valilik denetimleri artırmalı. Caddede alış veriş merkezlerinin giriş-çıkışlarda üst taraması yapmalı.

Sonraki Haber Yükleniyor...