Lice olaylarının nedeni uyuşturucu operasyonları

/ Kaynak: AA
Lice olaylarının nedeni uyuşturucu operasyonları

GÜNDEM Haberleri  / AA

Diyarbakır Valiliği, Lice'deki olayların son dönemde gerçekleştirilen başarılı uyuşturucu operasyonlarını engellemek için planladığını bildirdi.

Diyarbakır Valiliği, Lice'deki karakol yapımı gerginliğiyle ilgili olayların son dönemde gerçekleştirilen başarılı uyuşturucu operasyonlarını engellemek ve bundan sonra benzeri çalışmaların önüne geçebilmek için planladığını bildirdi. nbsp;Valilik, uyuşturucu faaliyetlerinden büyük menfaat sağlayan grupların, çözüm sürecinin başlamasıyla elde ettikleri geliri kaybedecekleri korkusuyla süreci sabote etmek için böyle bir girişimde bulunulduğunun değerlendirildiğini kaydetti."Karakola doğru ateş edildi"
Diyarbakır Valiliği, Lice'de karakol yapımını protesto eden grubun içinden karakola doğru ateş edilmesi üzerine grubun dağılması için güvenlik güçlerince havaya uyarı ateşi açıldığını, ancak dağılmayan grubun karakola girmeye çalıştığını, olaylar sırasında gösterici grup içerisinden Kayacık Jandarma Karakolu'na ateş edildiğini bildirdi.
GÜNDEM
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...