Liberya ve Burkina Faso’yu ziyaret edecek

Düzenleyen:
Liberya ve Burkina Faso’yu ziyaret edecek

GÜNDEM Haberleri

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu’nun Liberya Cumhuriyeti ve Burkina Faso’ya resmi ziyaretler gerçekleştireceği bildirildi.

Dışişleri Bakanlığı, Bakan Çavuşoğlu’nun, 11 Temmuz 2017 tarihinde Liberya Cumhuriyeti’ne, 12 Temmuz 2017 tarihinde ise Burkina Faso’ya resmi ziyaretler gerçekleştireceğini kaydetti. Ziyarete ilişkin bakanlıktan yapılan açıklamada; söz konusu ziyaretler çerçevesinde Bakan Çavuşoğlu’nun gerçekleştireceği görüşmelerde ikili ilişkilerin ve iş birliği olanaklarının tüm yönleriyle ele alınması, ayrıca güncel bölgesel meseleler hakkında görüş alışverişinde bulunulmasının öngörüldüğü ifade edildi. Ayrıca, söz konusu ziyaretlerin ülkemizden Liberya’ya ve Burkina Faso’ya Dışişleri Bakanı düzeyinde yapılacak ilk resmi ziyaretler olma özelliğini taşıdığı belirtildi.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...