Lazio'dan Trabzonspor'a gözdağı

Lazio'dan Trabzonspor'a gözdağı

GÜNDEM Haberleri

Trabzonspor'un UEFA Avrupa Ligi'ndeki rakibi Lazio kendi sahasında Chievo ile karşı karşıya geldi. Mücadele 3-0 Lazio'nun üstünlüğüyle sonuçlandı.

Trabzonspor 'un UEFA Avrupa Ligi 'ndeki rakibi Lazio kendi sahasında Chievo ile karşı karşıya geldi. Mücadele 3-0 Lazio'nun üstünlüğüyle sonuçlandı. nbsp;Trabzonspor'un UEFA Avrupa Ligi'ndeki rakiplerinden Lazio Olimpico Stadyumu'nda Chievo ile karşı karşıya geldi. Lazio'nun favori olarak çıktığı karşılaşmada mavi beyazlılar sahadan 3-0 galibiyetle ayrıldılar. Taraftarında desteğini arkasına alan Lazio'da galibiyeti getiren goller, 8. dakikada Antonio Candreva, 39. dakikada Luis Cavanda ve 42. dakika'da Senad Lulic'den geldi. Bu sonucla puanını 6'ya çıkartan Lazio gelecek hafta Roma deplasmanına çıkacak. Chievo ise kendi evinde Udinese ile karşı karşıya gelecek.
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...