Lavrov ile Çavuşoğlu bir araya geldi

Düzenleyen:
Lavrov ile Çavuşoğlu bir araya geldi

GÜNDEM Haberleri

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu ile Rusya Dışişleri Bakanı Sergey Lavrov, Alanya'da bir araya geldi.

Alanya ilçesinde düzenlenen 'Türkiye-Rusya Ortak Stratejik Planlama Grubu Beşinci Toplantısı 'için Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu ve Rusya Dışişleri Bakanı Sergey Lavrov, dün akşam Alanya'ya gelmişti. Bakan Çavuşoğlu ve Rus Dışişleri Bakanı Lavrov, dün akşam toplantının yapılacağı otelde yemekte buluştu. Bugün ise Bakan Çavuşoğlu ve Lavrov ikili görüşme öncesinde bir araya gelerek Türk ve Rus bayrağının önünde basın mensuplarına poz verdi.

Rus Bakan Lavrov ve Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu daha sonra ikili görüşmeye geçti. Görüşmenin ardından Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu ve Rusya Dışişleri Bakanı Sergey Lavrov, 'Ortak Stratejik Planlama Grubu Toplantısı'na katılacaklar.

Ortak Stratejik Planlama Grubu Toplantısı sonrasında ise iki bakan ortak basın toplantısı düzenleyecek. Her iki bakanın ise öğleden sonra Antalya'dan ayrılmaları bekleniyor.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...