KYK'dan o iddialarla ilgili flaş açıklama

Düzenleyen:
KYK'dan o iddialarla ilgili flaş açıklama

GÜNDEM Haberleri

Kredi ve Yurtlar Kurumu (KYK) Genel Müdürlüğü tarafından, Karaman'da bir kız yurdunda yaşanan olayla ilgili yapılan ön incelemede, yurt binasına dışarıdan yabancı bir kişinin girişinin olmadığının belirlendiği, yaşananların, öğrencilerin maksadını aşan bir girişiminden kaynaklandığı bildirildi.

 KYK'dan, Karaman İl Müdürlüğüne bağlı Nefise Sultan Kız Öğrenci  Yurdu'nda yaşanan olaya ilişkin, bazı basın yayın organlarında "Karaman'daki  yurtta, kız öğrencileri korkutan iddia" başlığıyla yer alan haberler üzerine  yazılı açıklama yapıldı.

Söz konusu olayla ilgili ön inceleme yapıldığı belirtilen açıklamada,  "Yurt binasına dışarıdan yabancı bir kişinin girişinin olmadığı belirlenmiştir.  İddialara konu olan eylemin yurtta kalan öğrencilerin maksadını aşan bir girişimi  olduğu tespit edilmiştir." ifadelerine yer verildi.

Açıklamada, konunun incelenmesi için müfettiş görevlendirildiği  kaydedildi.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...