Kuzey Marmara Otoyolu trafik kazası BUGÜN: Kazada kaç kişi öldü, kaç yaralı var?

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:
Kuzey Marmara Otoyolu trafik kazası BUGÜN: Kazada kaç kişi öldü, kaç yaralı var?

Gündem Haberleri  / Türkiye Gazetesi

Kuzey Marmara Otoyolu'nun Sakarya mevkiinde bugün zincirleme kaza meydana geldi. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, 7 aracın karıştığı feci kazada hayatını kaybedenlerin ve yaralıların sayısını açıkladı. Sis nedeniyle gerçekleşen kazada kaç kişinin öldüğü kaç kişinin yaralandığı araştırılıyor. Kuzey Marmara Otoyolu'ndaki bugünkü kazadaki can kaybı ve yaralı sayısına ilişkin detaylar…

Kuzey Marmara Otoyolu'ndaki kazada kaç kişi öldü, kaç yaralı var? Kuzey Marmara Otoyolu'nun Sakarya mevkii İstanbul yönünde aralarında 3 otobüs ve bir tırın da bulunduğu 7 araç zincirleme kaza yaptı. Feci kazada ilk belirlemelere göre can kaybı ve yaralı sayısı açıklandı. Kuzey Marmara Otoyolu Trafik kazasında kaç kişi öldü, kaç kişi yaralandı?

10 KİŞİ HAYATINI KAYBETTİ, 59 KİŞİ YARALANDI

Kuzey Marmara Otoyolu İstanbul yönü Dağdibi mevkisinde aralarında 3 otobüs ve bir tırın da bulunduğu 7 araç henüz belirlenemeyen nedenle zincirleme kaza yaptı. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, kazada 10 kişinin olay yerinde hayatını kaybettiğini, 8'i ağır 59 kişinin ise yaralandığını bildirdi.

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca kazaya ilişkin yaptığı açıklamada; Bu sabah 04.36’da Sakarya Kuzey Marmara Otoyolu Tekeler Mevkiinde meydana gelen zincirleme trafik kazasında 10 kişi olay yerinde hayatını kaybetmiş, 8’i ağır 59 kişi ise yaralanmıştır. Yaralılar 30 ambulans ile hastanelere nakledilmiştir. Hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, yakınlarına başsağlığı diliyoruz. Tedavileri devam eden yaralıların sağlıklarına kavuşmaları için gereken her şey yapılmaktadır. ifadelerini kullandı.

 

Düzenleyen:  - Gündem
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...