Kuzey Irak'ta PKK'ya havadan darbe! 2 PKK'lı terörist etkisiz hale getirildi

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Kuzey Irak'ta PKK'ya havadan darbe! 2 PKK'lı terörist etkisiz hale getirildi

GÜNDEM Haberleri

Milli Savunma Bakanlığı, Pençe-Kilit bölgesinde tespit edilen 2 PKK’lı terörist Hava Kuvvetleri tarafından etkisiz hâle getirildiğini duyurdu. Bakanlık açıklamasında 'En son terörist etkisiz hâle getirilinceye kadar operasyonlara kararlılıkla devam edecek.' dedi.

Hain terör örgütleri ile mücadele hem yurt içinde hem de sınır ötesinde kararlılıkla devam ederken kahraman Mehmetçikler teröristleri tek tek tespit ederek etkisiz hale getiriyor. Bu kez Kuzey Irak'ta 2 terörist etkisiz hale getirildi.

Konuya ilişkin Milli Savunma Bakanlığı'nın Twitter hesabından açıklama yapıldı. Bakanlığın yaptığı açıklamada 'Mehmetçik Irak’ın kuzeyini teröristlere dar ediyor' denildi ve şu ifadeler kullanıldı: 

'Pençe-Kilit bölgesinde tespit edilen 2 PKK’lı terörist Hava Kuvvetlerimiz tarafından etkisiz hâle getirildi. Türk Silahlı Kuvvetlerimiz, en son terörist etkisiz hâle getirilinceye kadar operasyonlara kararlılıkla devam edecek.'

https://twitter.com/tcsavunma/status/1667090644953624576

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...