Kuzey Irak'ta Pençe-Kilit'le teröre hava harekatı ile! 3 terörist etkisiz

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Kuzey Irak'ta Pençe-Kilit'le teröre hava harekatı ile! 3 terörist etkisiz

GÜNDEM Haberleri

Terörle mücadele yurdun her noktasında ve sınır ötesinde kararlılıkla devam ederken teröre bir darbe de Irak'ın kuzeyinde vuruldu. Milli Savunma Bakanlığı, Irak'ın kuzeyindeki Pençe-Kilit Operasyonu bölgesinde tespit edilen 3 PKK'lı teröristin hava harekâtı ile etkisiz hâle getirildiğini duyurdu.

Hain terör örgütleri ile mücadele havada, karada ve her yerde hız kesmeden devam ediyor. Bu kez teröre Kuzey Irak'ta darbe vuruldu. Düzenlenen hava harekatında teröristler etkisi hale getirildi.

Konuya ilişkişn Milli Savunma Bakanlığı'nın sosyal medya hesabından açıklama yapıldı. Bakanlık tarafından yapılan açıklamada "Nefesimiz enselerinde! Irak'ın kuzeyindeki Pençe-Kilit Operasyonu bölgesinde tespit edilen 3 PKK'lı terörist hava harekâtı ile etkisiz hâle getirildi.  Türk Silahlı Kuvvetlerimiz terör inlerini yerle bir etmeye devam edecek!" ifadeleri kullanıldı.

https://twitter.com/tcsavunma/status/1649694215041892353

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...