Kurt, köylü kızı kaçırdı

/ Kaynak: AA
Kurt, köylü kızı kaçırdı

GÜNDEM Haberleri  / AA

Ağrı'nın Patnos ilçesinde 2 gündür haber alınamayan 21 yaşındaki Sedef B.'nin bir kurt tarafından kaçırıldığı iddia edildi. Kaymakam Üzeyir Yılmaz, "Köy muhtarımız telefonla arayarak genç kızı kurdun kaçırdığını söyledi. Jandarma arama çalışması başlattı" dedi.

nbsp;Ağrı'nın Patnos ilçesinde bir genç kızdan iki gündür haber alınamıyor. Gökçeali köyünde yaşayan Maşallah Bilir'in kızı Sedef Bilir'den (21), önceki gün hayvanlara yem vermek için dışarı çıktıktan sonra bir daha haber alınamadı. Durumun yetkililere bildirilmesi üzerine olay yerine gelen jandarma, İl Afet ve Acil Müdürlüğü ile İlçe Özel İdaresi ekipleri, köyde arama çalışması yaptı. "Genç kızı kurdun kaçırdığına" dair ihbar geldiğini belirten Patnos Kaymakamı Üzeyir Yılmaz, şunları kaydetti: "Evin önünde kan izi bulunmuş. Ancak Jandarma ekiplerimiz, yaptıkları incelemede genç kıza ait herhangi bir ize rastlamadıklarını belirtti." Yılmaz, arama çalışmalarına Ağrı Valiliği İl Afet Müdürlüğü'nde görevli 10 kişilik ekibin de katıldığına değinerek, "Ancak yine bir bulguya rastlanamadı" diye konuştu. nbsp;

GÜNDEM
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...