Kurban pazarlarında ve kesim alanlarında metrelerce kuyruk havadan görüntülendi

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
Kurban pazarlarında ve kesim alanlarında metrelerce kuyruk havadan görüntülendi

GÜNDEM Haberleri  / İHA

Kurban Bayramı'nın ilk gününde kesim yerleri ve kurban pazarları yine doldu taştı. Kesim ve pazar alanlarında uzun kuyruklar oluştu.

Kurban Bayramı’nın ilk gününde kesim yerleri ve kurban pazarlarında yoğunluk oluştu. Havadan da görüntülenen pazar alanında tatlı telaş yaşanırken, belediyenin gösterdiği yerlerde vatandaşlar ibadetlerini yerine getirdi. Kimi vatandaşlar araçlarına kadar kurbanı sırtında taşımaya çalışırken zor anlar yaşadı. Belediyelerin temizlik ekipleri de vatandaşların kurbanlarını hijyenik ortamda kesilmesi için bayram boyunca görev yapacak.

UZUN ARAÇ KUYRUKLARI OLUŞTU

Kurban Bayramı'nın ilk gününde İstanbullular kurban pazarlarına akın etti. İstanbul'daki en büyük kurban pazarlarından biri olan Sultangazi Kurban Satış ve Kesim Alanı'nda da yoğunluk yaşandı. Bayram namazından sonra satın aldıkları kurbanlarını kesmek için alana gelen vatandaşlar, pazar çevresinde uzun araç kuyrukları oluşturdu. Kurban pazarı yaşanan yoğunluk dron ile havadan görüntülendi.

 

 

Düzenleyen:  - GÜNDEM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...