Kurban pazarında kasap kavgası! Ortalık savaş alanına döndü...

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
Kurban pazarında kasap kavgası! Ortalık savaş alanına döndü...

GÜNDEM Haberleri  / İHA

Bursa'da kurban pazarında kasapların karıştığı kavgada ortalık savaş alanına döndü. Kurban pazarından alındıktan sonra araçlara yükleneceği sırada kaçan boğa ve keçi ise trafiği birbirine kattı.

Bursa'nın merkez Osmangazi ilçesi Demirtaş Mahallesi'nde bulunan kurban pazarında kasaplar satır ve bıçaklarla birbirine girdi. Pazarda bulunan vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine polis ekipleri sevk edildi. Polis ekipleri kavgayı daha da büyümeden ayırırken, o anlar ise cep telefonu kamerasına yansıdı.

KAÇAN KURBANLIKLAR TRAFİĞİ BİRBİRİNE KATTI

Bursa'da sahibinin elinden kurtulan boğa trafiği birbirine katarken, kaçan keçi ormanlık alanda yakalandı.

Kurban pazarından alındıktan sonra araçlara yükleneceği sırada kaçan boğa ve keçi trafiği birbirine kattı. Kaçarak trafiğe çıkan boğa araç sürücülerine zor anlar yaşatırken, sahipleri arkasından araba ile kovaladı. Diğer yandan kaçan bir keçi ise ormanlık alanda yakalandı. O anlar kameralara yansıdı.

Kurban pazarında kasap kavgası! Ortalık savaş alanına döndü...

Düzenleyen:  - GÜNDEM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...