Küçükçekmece’de kedilere saldıran şahıs yakalandı

Düzenleyen:
- Güncelleme:

GÜNDEM Haberleri

İstanbul Küçükçekmece'de bir sitede kedileri tekmelerken kameraya yansıyan Aytuğ K. yakalandı. Kedilere saldırdığı anlara ait görüntüler sosyal medyada büyük tepki toplamıştı, şahsın suç dosyası kabarık çıktı.

Küçükçekmece’deki bir sitede kedilere şiddet uygularken kameralara yakalanan Aytuğ K. isimli şahıs yakalanarak adliyeye sevk edildi. Atakent Mahallesi’nde yer alan bir sitenin girişinde kediye tekme ve tokatlar atan şahsın görüntüleri sosyal medyada hızla yayıldı. Tepkiler peş peşe geldi, çok sayıda ihbar üzerine Küçükçekmece İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Amirliğine bağlı polis ekipleri harekete geçti. 

ZANLI YAKALANDIĞI GİBİ GÖZALTINA ALINDI

Ekipler kısa sürede Aytuğ K’yı buldu, zanlı yakalandığı gibi gözaltına aldı. Şüpheli, sağlık raporunun ardından Kanarya Polis Merkez Amirliği'ne götürülerek ifadesi alındı.

İFADESİ PES DEDİRTTTİ

İfadesinde yapmaması gereken bir şeyi yaptığını anlatan Aytuğ K, site yönetiminin kendisine olan husumetinden dolayı kedilerin içeri alındığını ve bu yüzden şiddet uyguladığını anlattı.

Şüpheli şahıs, ifadesi alındıktan sonra Küçükçekmece Adliyesine sevk edildi.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...