Küçük araç sancısı: Yardıma giderken trafiğe yol açıyorlar

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Küçük araç sancısı: Yardıma giderken trafiğe yol açıyorlar

GÜNDEM Haberleri

Ülkemizi hüzne boğan depremlerin ardından halk yardım için seferber oldu. Ancak yetkililer yardımların küçük araçlarla bölgeye taşınmasının yarardan çok zarar verdiğini vurguluyor.

MAHMUT ÖZAY'IN HABERİ - Türkiye’nin her yerinden depremden etkilenen bölgelere yardım akıyor. Bu yardımlarda en büyük sorun ise bagajı üç beş eşyayla doldurulan küçük araçların yola koyulması. Söz konusu bu araçlar bölgeye giden her yerde büyük bir trafik oluşturuyor. Yol kenarları, bozulan hafif ticari araçlarla dolu. Araçların koordinasyonunu sağlayan Adıyaman’daki yetkililer ise bu duruma isyan ediyor.

"KÜÇÜK ARAÇLARINIZLA GELMEYİN"

Konuştuğumuz isimler şu ikazda bulundu: İyi niyet ve halkımızın dayanışması gerçekten takdire şayan. Burada herkes elinden geleni yapmak istiyor ancak lütfen ama lütfen küçük araçlarınızla yardım için bölgelere gelmeyin. Küçük araçların arkasına konulup getirilen malzemeler üç beş kişiye can suyu oluyor ama bıraktıkları zarar çok daha fazla. Kendi aranızda mahalleli birleşip yardımları toplayarak tırlarla gönderin. Bunu da yaparken yetkili birimlere haber edin. Küçük araçların trafiğinin yanı sıra yol kenarlarında bozulan araçlar bize çok büyük sorun oluşturuyor. Tüm bunların da yanında petrol ofislerinde oluşan uzun kuyruklar da bölgeye giden tırlar ve diğer araçları engelliyor.

Bu video da ilginizi çekebilir...

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...