Kübra Dere'den haber var!

/ Kaynak: İHA
Kübra Dere'den haber var!
GÜNDEM Haberleri  / İHA

Kabataş'taki otobüs kazasında yaralanan 19 yaşındaki Kübra Dere'nin ailesi sosyal medyadaki yardım kampanyası ile ilgili açıkla yaptı.

Genç kızın ağabeyi, "Doktorlar pansumanının iyi geçtiğini söyleyerek bizlere ümit verdi. Tıkanık damarları açıldı. Başparmağına kadar kan ulaştı" dedi.Kabataş'ta meydana gelen otobüs kazasında taksinin altında kalarak yaralanan ve bacağının kesilme ihtimali olan 19 yaşındaki Kübra Dere'nin Şişli Etfal Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde tedavisi sürüyor. Kan dolaşımının yetersizliğinden dolayı ikinci bir operasyon geçiren Dere'nin pansumanının iyi geçtiğini kaydeden ağabeyi Fahri Dere, "Doktorlar pansumanının iyi geçtiğini söyleyerek bizlere ümit verdi. Tıkanık damarları vardı. Ayağı kötüydü. Tıkanık damarları açıldı. Başparmağına kadar kan ulaştı. Sonradan tıkanır mı tıkanmaz mı belli olmaz. Durumu iyiye gidiyor. Bizde o moralle ailemizi evimizi gönderdik. Bizim Kübra'nın yanına girmemiz sakıncalı. yarası açık olduğu için enfeksiyon kapma riski var. Genelde bizde dikkat ediyoruz. Biz görmeyelim yeter ki sağlıklı olsun" dedi.
"SOSYAL MEDYADAKİ YARDIM KAMPANYASI İLE İLGİMİZ YOK"
Sosyal medyada Kübra Dere için başlatılan yardım kampanyasıyla ilgileri olmadığını kaydeden Dere, "Ablasının arkadaşları kendi aralarında para toplamak istemişler. Okuldan arkadaşlarına ulaşmak için de sosyal medya üzerinden Twitter'e koymuşlar. Radyo programcısı görmüş. O da konu ile ilgili bize ulaştı. Bizde kendisine ihtiyacımız olmadığını, dua istediğimizi söyledik. Eğer hastane değişimi veya tedavi masrafı olursa da kendi ailemizden temin ederiz. Sosyal medya veya başka yerlerde çıkan haberlere de halk inanmasın. Para da göndermesin. İyi niyetli bir şeyler yapmak istemişler ama yarın birileri çıkabilir, hesap numaraları verebilir. İnsanlarımızda oraya para yatırabilirler. Bizimle alakası yok, kimse inanmasın" şeklinde konuştu.
GÜNDEM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...