Kronik hastalar okula gitmeyecek

Kronik hastalar okula gitmeyecek

GÜNDEM Haberleri

Liselerde yüz yüze eğitime 21 Eylül itibarıyla kademeli olarak başlanacak. Ancak çocukları kronik hasta olan aileler için bu durum oldukça riskli.

Evlatlarının sağlığını düşünen ebeveynleri sevindirecek haber ise Millî Eğitim Bakanlığından (MEB) geldi. MEB, kronik hastalıkları bulunan öğrencilerin uzaktan eğitime devam edebileceğine söyledi. Öğrencilerin tek yapması gereken iş ise durumlarına ilişkin e-Nabız Sistemi'nden alacakları belgeyi okul müdürlüklerine götürmek. Bu arada MEB tarafından öğretmenler ve okul yöneticileri için yeni eğitim öğretim yılının 24 Ağustos Pazartesi günü mesleki gelişim programıyla başlayacağı bildirildi. Millî Eğitim Bakanı Ziya Selçuk'un EBA üzerinden gerçekleştireceği açılış konuşmasıyla başlayacak programda, ilk ders, Covid-19 salgınına karşı koruyucu ve önleyici tedbirler ile okulda uyulması gereken kurallar olacak.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...