Koza Altın'ın faaliyetleri durduruldu

/ Kaynak: DHA
Koza Altın'ın faaliyetleri durduruldu

GÜNDEM Haberleri  / DHA

Akın İpek'e ait Koza Altın'ın Çukuralan işletmesindeki faaliyetleri 'çevre izni veya çevre izin ve lisans belgesi' bulunmaması gerekçesiyle durduruldu.

İŞTE ŞİRKETTEN KAP'A YAPILAN AÇIKLAMA:
"Şirketimizin Çukuralan işletmesindeki faaliyetler İzmir İl Özel İdaresi'nce "Çevre İzni veya Çevreİzin ve Lisans Belgesi" bulunmaması gerekçesiyle durdurulmuştur. İdareden alınan yazıda da belirtildiği üzere Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Çevresel Etki Değerlendirmesi İzin ve DenetimGenel Müdürlüğü'nün 20.02.2013 tarih ve 2896 sayılı ve 20.02.2014 tarihine kadar geçerli olan geçici faaliyet belgesi mevcuttur. Çevre izin ve lisans belgesiyle ilgili olarak istenen tüm gereklibelge ve bilgiler zamanında ilgili kurumlara iletilmiştir. Kamu tarafından Şirketimizden istenen ve zamanında tarafımızdan verilmeyen hiç bir eksik belge ve döküman bulunmamaktadır. "
GÜNDEM
Kaynak: DHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...