Köylerdeki böcek istilası vatandaşları isyan ettirdi! 'Buna çözüm bulsunlar'

Düzenleyen: / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
- Güncelleme:
Köylerdeki böcek istilası vatandaşları isyan ettirdi! 'Buna çözüm bulsunlar'

GÜNDEM Haberleri  / İhlas Haber Ajansı

Zonguldak’ın Devrek ilçesine bağlı Gerze ve birçok köydeki böcek sorunu vatandaşları bezdirmiş durumda. Köylerde uğur böceklerinin sayılarının artması vatandaşları tedirgin ediyor. Yetkililere seslenen vatandaşlar bu duruma çözüm bulunmasını istiyor.

Gündüz havaların ısınması ile birlikte ortaya çıkan uğur böcekleri vatandaşlara zor anlar yaşatıyor. Cadde ve sokakları kaplayan uğur böcekleri, açık pencere ve kapılardan evlerin içerisine kadar girdi. Sayıları oldukça fazla olan uğur böcekleri vatandaşları tedirgin etti.

KÖYLÜLER YETKİLİLERE SESLENDİ: 'ÇÖZÜM BULUN'

Köy sakinlerinden Kemal Pamuklu, "Üç dört gündür evin duvarlarında var. Yetkililerden çözüm bulunması için yardım bekliyoruz. Çok sayıda böcek var" dedi. Çevredeki bazı köylerden de uğur böceği istilası sebebiyle şikayetler geldiğini söyleyen köy sakinleri, "Buna çözüm bulsunlar. Yetkililer bir an önce açıklama yapmalı" ifadelerine yer verdi. Bazı vatandaşlar da balkonlarındaki uğur böceklerini temizlemeye çalıştı.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...