'Köşk'te tüketici dostu cumhurbaşkanı istiyoruz'

'Köşk'te tüketici dostu cumhurbaşkanı istiyoruz'

GÜNDEM Haberleri

Türkiye Tüketicileri Koruma ve Eğitim Vakfı Başkanı Bayram Kısıklı, Başbakan Erdoğan'a Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde desteklediklerini söyledi.

Türkiye Tüketicileri Koruma ve Eğitim Vakfı Başkanı Bayram Kısıklı, tüketici hakları öncelikli çalışmalar yaparak 12 sene önceki açığı tamamlayan Başbakan Erdoğan'a Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde desteklediklerini söyledi. Kısıklı, gazetemize yaptığı açıklamada, her 1 saatte yaklaşık bin kişinin tüketici kimliği ile hak aradığını belirterek, tüketici haklarını korumada kişi hak ve özgürlüğü ile ilgili yapılan bütün düzenlemelerde Başbakan Erdoğan'ın imzası olduğunu söyledi. Kısıklı, "Gümrük ve Ticaret Bakanı Hayati Yazıcı göreve geldiği ilk gün 'Tüketici bi- nbsp;linçli' olmalı dedi. İlk defa tüketiciden sorumlu bir bakan gördük. Bundan öncekiler bizi üvey evlat gibi görüyordu" dedi. Tüketici olarak alım ve ödeme gücünü arttıracak bir Cumhurbaşkanı istediklerini vurgulayan Kısıklı, " Diğer adayları tanımıyorum. Bana ne verecekleri şüpheli. Ancak, geçmişte ve şu an ne yaptığı, ilerde ne yapacağı ve vizyonu belli bir insan var. Tüketici odaklılığı kanıtlanmış bir lideri Cumhurbaşkanı seçmek istiyoruz" diye konuştu. Kısıklı, tüketicilerin tüketim odaklı bir lidere oy vermeleri gerektiğini söyledi. nbsp;
Damla Peker Ankara



UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...