Köşk'e şehit toprağı

Köşk'e şehit toprağı

GÜNDEM Haberleri

Erdoğan, Çanakkale Deniz Zaferi'nin 100. Yılı etkinlikleri kapsamında Şehitlikten alınan toprak ve Türk bayrağını getiren engelli vatandaşları kabul etti.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Çanakkale Deniz Zaferi'nin 100. Yılı etkinlikleri kapsamında Gelibolu Yarımadası'nda bulunan 57. Alay Şehitliği'nden alınan toprak ve Türk bayrağını getiren engelli vatandaşları Çankaya Köşkü'nde kabul etti. Çanakkale'den gelen toprak ve Türk bayrağını teslim alan Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Öncelikle gerçekten Çanakkale'den, Gelibolu'dan çıkıp hep birlikte başkentimize, Ankara'ya çok büyük bir heyecanla, coşkuyla gelmiş olmanız hele hele oradaki bu gelinciklerimizin makamında olan bu toprağı getirmiş olmanız bizim için ayrı bir gurur vesilesi. Bunu engelli kardeşlerim olarak sizlerin gerçekleştirmesi aslında inanıyorum ki şu anda 77 milyon nüfusa ulaşmış ülkemin tüm insanlarına örnek teşkil edecektir. Hele hele böyle anlamlı bir dönemde ülkemizi karıştırmak isteyenlere karşı da Türkiye'nin beraber ve kardeş olduğunu 'Hep birlikte Türkiye' olduğunu en güzel şekilde ifade edecek" şeklinde konuştu. nbsp;

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...