Köşk'e misafir gitti

Köşk'e misafir gitti

GÜNDEM Haberleri

Çatı Aday Ekmeleddin İhsanoğlu, "Dostluğumuz eskiye dayanır" dediği Cumhurbaşkanı ile bir araya geldi.

Muhalefet partilerinin cumhurbaşkanı adayı Ekmeleddin İhsanoğlu dün Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ü ziyaret etti. Gül, İhsanoğlu'nu Tarabya Köşkü'nde kabul etti. Görüşme yaklaşık 50 dakika sürdü. Çıkışta bir açıklama yapan İhsanoğlu, Gül ile dostluklarının çok eskiye dayandığını belirterek "Kendilerine nezaket ziyaretinde bulundum. Ayrıca ülkemizin değişik meseleleriyle ilgili görüş teatisinde bulunduk. Özellikle dış meselelerle ilgili, etrafımızda olan bitenlerle ilgili faydalı bir görüşme yaptım. Görüşme çok olumlu şekilde seyretti ve bu görüşmeden mutlu ve umutlu ayrılıyorum" dedi. Gazetecilerin "Adaylığınızla ilgili neler söyledi?" yönündeki sorusuna İhsanoğlu, "Artık o kadarını da söylemeyeyim değil mi? İki dost arasında bu kadar kalsın. Ama şu kadarını söyleyeyim; Gayet samimi, içten kendileri başarılar diledi, iyi temenniler ifade etti" karşılığını verdi. Bir gazetecinin "Sizin de bir bilezik hikayeniz var mı efendim?" sorusuna karşılık İhsanoğlu, kolundaki saati göstererek, "Saatim var benim" dedi. Cumhurbaşkanı adayı Ekmeleddin İhsanoğlu, aracıyla alandan ayrılırken gazetecilere zafer işareti yaptı. Çatı aday, sabah saatlerinde de Türk Sanayicileri ve İşadamları Derneği'ni (TÜSİAD) ziyaret etti.


nbsp;Köşk'e misafir gitti

KAMPANYANIN BİR PARÇASI
Ekmeleddin İhsanoğlu, HDP'liler dışında kullanılmayan ve Türk siyasetinde yaygın olmayan zafer işaretiyle poz verdi. İngiliz Başbakanı Winston Churchill'in yaygınlaştırdığı işaret, İngilizce Victory (zafer) kelimesinin ilk harfiyle sembolize ediliyor. İhsanoğlu'nun seçim kampanyası sürecinde de bu işareti kullanacağı belirtildi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...