Korna çaldı, az kalsın canından oluyordu: Öfkeli sürücü sese sinirlendi, kesici aletle saldırdı

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Korna çaldı, az kalsın canından oluyordu: Öfkeli sürücü sese sinirlendi, kesici aletle saldırdı

GÜNDEM Haberleri

Ümraniye'de bir sürücünün korna çalması az kalsın canına mal oluyordu. Sesten rahatsız olduğunu söyleyen şahıs, çıkan tartışmada iki kişiyi aracından aldığı kesici alet ile yaralayarak olay yerinden uzaklaştı.

Trafikte yaşanan kavgaların sonu gelmiyor. Ümraniye'de korna sesine sinirlenen bir sürücü tartıştığı iki kişiyi falçatayla yaraladı. Hiçbir şey olmamış gibi oaly yerinden uzaklaştı.

İhlas Haber Ajansı'nın haberien göre, Ümraniye'de otomobil sürücüsü, trafikte kendisine korna çalan sürücüyle tartıştı. Tartışmanın ardından sürücü, iki kişiyi bıçakladı. O anlar güvenlik kamerasına yansıdı.

Olay, dün akşam saatlerinde Ümraniye Atatürk Mahallesi'nde meydana geldi. İddiaya göre, sürücü Ömer T. yanındaki arkadaşı Furkan C. ile trafikte seyir halindeydi. Önlerinde ilerleyen otomobil sürücüsü durunca Ömer T., korna çaldı. Daha sonra otomobilden inen 2 kişi ile aralarında arbede yaşandı. Tartışmanın ardından kimliği henüz belirlenemeyen otomobil sürücüsü, aracından aldığı falçata ile Ömer T.’yi bileğinden ve Furkan C. ise kolundan yaralandı. Şüpheli sürücü yanında bulunan arkadaşı ile olay yerinden ayrıldı. Yaralanan iki kişi ambulansla hastaneye kaldırıldı.

BU VİDEO DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...