Korkunç olay! Fayans keserken eline spiral taşı saplandı

Düzenleyen: / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
- Güncelleme:

GÜNDEM Haberleri  / İhlas Haber Ajansı

Samsun'da bir kişi fayans keserken spiral taşı fırladı. Fırlayan taş sol eline saplandı. Elindeki taş ile hastaneye kaldırılan 57 yaşındaki adama ilk müdahaleler yapıldıktan sonra Samsun Ondokuz Mayıs Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesine sevk edildi.

Samsun'da fayans keserken kırılarak fırlayan spiral taşı eline saplanan bir kişi, elinin üzerindeki taşla hastaneye kaldırıldı.

FAYANS KESERKEN ELİNE SPİRAL SAPLANDI

Olay, Samsun'un İlkadım ilçesi Adalet Mahallesi'nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Abdullah Ö. (57) spiral makinesi ile fayans keserken kırılan spiral taşı fırlayarak sol elinin üzerine saplandı. Elinin üzerinde spiral taşı ile birlikte Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırılan Abdullah Ö., ilk müdahalenin ardından eline saplı taşla Samsun Ondokuz Mayıs Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesine sevk edildi.

Korkunç olay! Fayans keserken eline spiral taşı saplandı

Korkunç olay! Fayans keserken eline spiral taşı saplandı

BU VİDEO DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Düzenleyen:  - GÜNDEM
Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...