Korkunç kazada motosikletli iki genç 10 metreden aşağı düştü

Düzenleyen: / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
- Güncelleme:
Korkunç kazada motosikletli iki genç 10 metreden aşağı düştü

GÜNDEM Haberleri  / İhlas Haber Ajansı

Aydın'da seyir halindeki bir otomobil henüz bilinmeyen bir sebeple yol kenarında bulunan dere yatağına uçtu. Durumu ağır olan yaralı iki genç sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından hastaneye kaldırıldı.

Aydın'da iki gencin bulunduğu motosiklet yol kenarında bulunan dere yatağını uçtu. Yaklaşık 10 metreden düşen gençler ağır yaralı olarak hastaneye kaldırıldı. Kazanın sebebi ise henüz bilinmiyor.

İhlas Haber Ajansı'nın haberine göre, Aydın'ın Kuşadası ilçesinde motosikletin dere yatağına uçması sonucu meydana gelen trafik kazasında iki kişi ağır şekilde yaralandı. Kaza, saat 09.00 sıralarında Davutlar Mahallesi Kavaklıdere Caddesi üzerinde meydana geldi.

10 METRE AŞAĞI DÜŞTÜ

Umut C.A.'nın kullandığı motosiklet, henüz bilinmeyen bir nedenle yol kenarındaki dere yatağına uçtu. Yaklaşık 10 metre aşağıya düşen motosikletteki sürücü Umut C.A. (21) ile yolcu konumunda olan Berkant Ö. (19) ağır şekilde yaralandı. Çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine bölgeye sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Sedyeyle yukarıya çıkarılan yaralılar, sağlık ekipleri tarafından ambulanslarla Söke Fehime Faik Kocagöz Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Yaralıların hayati tehlikelerinin bulunduğu öğrenilirken polis kazayla ilgili soruşturma başlattı.

BU VİDEO DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Düzenleyen:  - GÜNDEM
Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...