Korkunç kazada kağıt gibi ezilen araçlardan sağ kurtuldular

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Korkunç kazada kağıt gibi ezilen araçlardan sağ kurtuldular

GÜNDEM Haberleri

Kocaeli'nde bir ticari taksi ile minibüs çarpıştı. Çarpışmanın şiddetiyle iki araç da korkunç bir şekilde ezildi. Minibüs 30 metre sürüklendi. Kazada hayatını kaybeden olmadı. Yaralanan sürücüler hastaneye kaldırıldı.

Kocaeli'nin Çayırova ilçesinde hafif ticari araç ile servis minibüsü çarpıştı. Çarpışmanın şiddetiyle ticari taksi kağıt gibi ezilirken, minibüs ise yan yatarak sürüklendi. Kazada yaralanan sürücüler hastaneye kaldırıldı.

TAKSİ KAĞIT GİBİ EZİLDİ

İhlas Haber Ajansı'nın haberine göre; Kaza, D-100 Karayolu Ankara istikametinde meydana geldi. Sürücülerinin ismi öğrenilemeyen 41 T 3275 plakalı ticari taksi ile 34 LDF 235 plakalı servis minibüsü çarpıştı. Çarpışmanın şiddetiyle ticari taksi kağıt gibi ezilirken, servis minibüsü de yan yatarak yaklaşık 30 metre sürüklendi. Kazayı gören diğer sürücüler 112 Acil Çağrı Merkezine ihbarda bulundu.

Korkunç kazada kağıt gibi ezilen araçlardan sağ kurtuldular

İhbar üzerine olay yerine sağlık, polis ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Yaralanan sürücüler, sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından hastaneye kaldırıldı. Kaza ile ilgili inceleme başlatıldı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...