Korkunç kazada genç doktor feci şekilde can verdi! Şoför ise olay yerinden kaçtı

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Korkunç kazada genç doktor feci şekilde can verdi! Şoför ise olay yerinden kaçtı

GÜNDEM Haberleri

Ataşehir'de bir kamyonet şoförü çok süratli bir şekilde yolda ilerlerken aniden direksiyon hakimiyetini kaybetti. Kamyon, yoldaki bir dükkana girdi ve kazada Süreyyapaşa Devlet Hastanesinde doktor olan Buğra Kaan Yücebaş hayatını kaybetti. 1 kişi ise yaralandı.

Sabah saatlerinde aşırı hız yapan kamyonet yolda resmen dehşet saçtı. Sabah 05.30 sularında Ataşehir Kayışdağ Caddesi üzerinde bulunan kavşakta meydana gelen olayda  34 FTG 740 plakalı kamyonet şöförü kavşağa aşırı hızla giren kamyonet önce bir taksiye çarptı sonra yol kenarında olan bir dükkana girdi.

GENÇ DOKTOR OLAY YERİNDE CAN VERDİ

Korkunç kazada dükkan önünde bulunan 2 kişi ne olduğunu anlayamadı ve 2 kişiden biri olan Doktor Buğra Kaan Yücebaş olay yerinde hayatını kaybetti. Öteki şahıs ise yaralandı. 

Korkunç kazada genç doktor feci şekilde can verdi! Şoför ise olay yerinden kaçtıAtaşehir’de aracının direksiyon hakimiyetini kaybeden kamyonet şoförü dükkana daldı. Fotoğraf-İHA

ŞOFÖR OLAY YERİNDEN KAÇTI

Dükkanda maddi hasar oluşurken olay yerinde bulunan vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda polis ekibi ve ambulans sevk edildi. Olayın ardından kamyonet şoförü olay yerinden kaçarken, olay yeri inceleme ekipleri komyonet çevresinde çalışma yaptı. 

Korkunç kazada genç doktor feci şekilde can verdi! Şoför ise olay yerinden kaçtı

Polis ekipleri ise güvenlik amaçlı yolu trafiğe kapattı. Edinilen bilgiye göre hayatını kaybeden Buğra Kaan Yücebaş'ın ise Süreyyapaşa Devlet Hastanesinde doktor olduğu öğrenildi. Kazadan sonra olay yerine gelen aile fertleri feryat etti. Polis olay ilgi inceleme başlattı.

 

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...