Korkunç kaza: İşçiler binadan aşağı düştü!

Düzenleyen: / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
- Güncelleme:
Korkunç kaza: İşçiler binadan aşağı düştü!

GÜNDEM Haberleri  / İhlas Haber Ajansı

Kocaeli'de bir binada çalışan işçiler dengelerini kaybedince aşağı düştüler. Olaya tanık olan çevredekilerin ekiplere haber vermesiyle yaralılar hastaneye kaldırıldı.

Kocaeli'de korkunç bir kaza gerçekleşti. Bir binada tadilat yapan işçiler dengelerini kaybedince beton zemine düştü. Yaralılar ilk müdahalenin ardından hastaneye kaldırıldı.

İhlas Haber Ajansı'nın haberine göre, Kocaeli'nin Kartepe ilçesinde çalıştıkları esnada 2 katlı binanın 1'inci katından düşen 2 işçi yaralandı. Olay, İstasyon Mahallesi Hüsnü Efe Caddesi'nde bulunan 2 katlı binanın 1'inci katında meydana geldi.

Edinilen bilgiye göre, L.K. (63) ile R.Y. (42) adlı işçiler, su oluğu taktıkları esnada dengelerini kaybederek beton zemine düştü. L.K. ve R.Y.'yi fark edenler 112 Acil Çağrı Merkezi'ne ihbarda bulundu. İhbar üzerine adrese sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Sağlık ekiplerince ilk müdahalesi olay yerinde yapılan yaralılar, Kocaeli Şehir Hastanesine götürüldü. Polis olayla ilgili inceleme başlattı.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...