Bodrum'da kan donduran cinayetin sır perdesi aralandı! Korkunç cinayette "davet" detayı

Düzenleyen: / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
- Güncelleme:

GÜNDEM Haberleri  / İhlas Haber Ajansı

Bodrum'da kan donduran cinayetin sır perdesi aralandı. Önce arkadaşını, sonra avukatını öldürdü. Korkunç cinayetteki "davet" detayı dikkat çekti. İşte ayrıntılar...

Muğla'nın Bodrum ilçesinde avukatı ve emekli icra müdürünü öldüren şahsın, avukatını davayı kaybettiği için, emekli icra müdürünü ise avukatla tanıştırdığı için öldürdüğü ortaya çıktı.

Zanlının avukatını ve icra müdürünü öldürmeden önce kendi otelinde yemeğe davet ettiği anlaşıldı. Cinayetin, yolda yaşanan tartışma sonrası işlendiği, zanlının iki kişiyi silahla kafalarına sıkarak öldürdüğü belirlendi.

NE OLMUŞTU?

Olay, dün akşam saatlerinde Turgutreis Mahallesi Turgut Özal Bulvarı üzerinde meydana gelmişti. Cadde üzerinde bir araç içerisindeki 2 kişi başlarından silahla vurularak öldürülmüş halde bulundu. Cinayeti işleyen G.Ö. jandarmaya giderek teslim oldu. İfadesi alınan G.Ö. adliyeye sevk edildi. Konuyu araştıran ekipler G.Ö.'nün yanı sıra bir kişinin daha cinayet mahallinde olduğunu anlaşıldı. Cinayet zanlısının yanında olan O.K. de Denizli'de gece saatlerinde yakalanarak Bodrum'a getirildi.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...