Köprünün akıbetini vatandaş belirleyecek

Düzenleyen:
Köprünün akıbetini vatandaş belirleyecek

GÜNDEM Haberleri

Trabzon’un Arsin ilçesinde önceki belediye başkanı, seyir terası olarak kullanılması gayesiyle sahil alanına beş metre genişliğinde, 160 metre uzunluğunda köprü inşa etti.

Karaya inşa edilen Kırmızı Köprü, altından su akmadığı için sosyal medyada gündem oldu ve büyük tepki topladı. Arsin Belediye Başkanı Muhammet Sait Gürsoy, eşi benzeri olmayan bu köprünün ilçenin sembolü olduğunu belirterek “Bu köprü düğün fotoğrafları için çok kullanıldı. Bundan sonraki süreçte neler yapabiliriz bunu halkımızla birlikte değerlendireceğiz. Anket başlattık. Olumlu görüşler de var. Bu seyir terası asla yıkılmayacak. Ama revize edilebilir. Üzerinde masalarla kafe tarzında insanların vakit geçirebileceği, aynı zamanda güneşin doğuşunu ve batışını denizi, maviyi, yeşili seyredebilecekleri bir ortam oluşturabiliriz” şeklinde konuştu. Ozan Köse -Ersen Küçük TRABZON İHA

 

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...