Köpeğiyle otobüse alınmayınca küplere bindi, şoföre saldırıp olay çıkardı

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Köpeğiyle otobüse alınmayınca küplere bindi, şoföre saldırıp olay çıkardı

GÜNDEM Haberleri

Kağıthane'de bir kadın köpeğiyle birlikte otobüse binmek istedi. Otobüs şoförü ise kadını köpeği nedeniyle otobüse almadı. Buna sinirlenen kadın şoförü ikna etmeye çalıştı. Şoför ikna olmayınca köpeğin sahibi küplere binip olay çıkardı. Şoför o anları cep telefonu kamerasına kaydediyor diye de saldırmaya başladı.

Kağıthane’de bir otobüste, kadın yolcu ile şoför arasında köpekle binemezsin tartışması çıktı. Yaşanan olay kameralara yansırken öfkeden deliye dönen kadın, köpeğiyle birlikte otobüsten indiği sırada kendisini görüntüleyen şoföre saldırdı. Tarafların birbirlerinden şikayetçi olmadığı öğrenildi.

ŞOFÖR KÖPEK İLE OTOBÜSE BİNEMEYECEĞİNİ SÖYLEDİ

İhlas Haber Ajansı'nın haberine göre; Olay, dün öğle saatlerinde Kağıthane Cendere Caddesi üzerinde yaşandı. Aybike Çağlar, American Staff türü köpeğini gezdirmek için dışarıya çıkarttı. Bir süre sonra Çağlar, sıcak hava nedeniyle köpeğinin patilerinin yanmaması için evine İETT'ye bağlı özel halk otobüsüyle dönmek istedi. O esnada Gültepe-Şişli hattında çalışan otobüs şoförü C.G. otobüse binmek isteyen Aybike Çağlar’a iddiaya göre köpekle binemeyeceğini söyledi.

KENDİSİNİ GÖRÜNTÜLEYEN ŞOFÖRE SALDIRDI

Bunun üzerine şoför ile kadın arasında tartışma çıktı. Tartışmada köpeğinin ağızlığının olduğunu ve köpeğin herhangi bir engelinin olmadığını söyleyen kadın, şoförü bir türlü ikna edemedi. Şoför ise köpekle binebilmesi için İETT Hareket Amirliğinden izin alması gerektiğini söyledi. Tartışma esnasında sinirlerine hakim olamayan Çağlar, kendisini görüntüleyen şoföre saldırdı. Ardından da kadın, köpeğiyle birlikte otobüsten indirildi. Yaşananlar ise kameralara yansıdı. Öte yandan olayla ilgili tarafların birbirlerinden şikayetçi olmadığı öğrenildi.

                                                                               Köpeğiyle otobüse alınmayınca küplere bindi, şoföre saldırıp olay çıkardı

Kaynak: İhlas Haber Ajansı

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...