Konya'da ele geçirildi: Tam 6 ton!

Düzenleyen: / Kaynak: Anadolu Ajansı
- Güncelleme:
GÜNDEM Haberleri  / Anadolu Ajansı

Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele ekipleri sahte içki operasyonlarına hız kesmeden devam ediyor. Konya'da düzenlenen sahte içki ve uyuşturucu operasyonunda içki yapımında kullanılan 6 ton 875 litre etil alkol ele geçirildi. Operasyonda 2 şüpheli gözaltına alındı.

Sahte içki can almaya devam ediyor. Emniyet birimleri sahte alkol imalatçılarına göz açtırmıyor. Konya İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri, Karatay ilçesi Matbaacılar Sitesi'nde bir depoda sahte alkollü içki üretimi ve satışı yapıldığı ihbarı aldı.

6 TON ETİL ALKOL ELE GEÇİRİLDİ

İhbarı değerlendiren ekipler depoya operasyon düzenledi. Operasyonda içki yapımında kullanılan 6 ton 875 litre etil alkol, 2 alkol damıtma tankı ve 5 soğutma radyatörü ele geçirildi.

1 KİŞİ GÖZALTINA ALINDI

Olayla ilgili 1 şüpheli gözaltına alındı. Sahte alkolün ele geçirildiği depo ise mühürlenerek sahibi hakkında idari işlem başlatıldı.

Karatay ilçesinde bir eve yapılan operasyonda ise 7 bin 300 uyuşturucu hap, 1 ruhsatsız tabanca, 1 kurusıkı tabanca ve 1 av tüfeği ele geçirildi.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
Kaynak: Anadolu Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...