Kontrolü kaybeden araç karşı şeride uçtu: 2 ölü, 1 yaralı

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Kontrolü kaybeden araç karşı şeride uçtu: 2 ölü, 1 yaralı

GÜNDEM Haberleri

Malatya'da bir araç kontrolden çıkarak karşı şeride geçti. Karşı şeritte seyir halinde ilerleyen araca çarptı. 2 kişi hayatını kaybederken 1 kişi de yaralandı.

Malatya’da sürücüsünün kontrolünden çıkan araç geçtiği karşı şeritte bir başka araçla çarpıştı. Feci kazada 2 kişi öldü, 1 kişi yaralandı.

DİREKSİYON HAKİMİYETİNİ KAYBEDİNCE KARŞI ŞERİDE UÇTU

İhlas Haber Ajansı'nın haberine göre; Kaza, 10.15 sıralarında Malatya- Kayseri karayolu Kepez mevkiinde meydana geldi. Kayseri istikametine seyir halinde olan Hasan D. idaresindeki 44 AEP 142 plakalı araç sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu geçtiği karşı şeritte Yunus E. yönetimindeki 44 AEY 093 plakalı araçla çarpıştı. Feci kaza da Hasan Dertli (22) ile Hacer Açıkgöz (21) olay yerinde hayatını kaybetti, Yaşar K. (59) ise yaralandı.

Kontrolü kaybeden araç karşı şeride uçtu: 2 ölü, 1 yaralı

İhbar üzerine olay yerine jandarma ,sağlık ve itfaiye ekipleri sevk edilirken, Hasan Dertli ile Hacer Açıkgöz’ün cenazeleri adli tıp kurumuna yaralı şahıs ise Malatya Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı. Kazayla ilgili başlatılan inceleme sürüyor.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...