Komutanlar sıcak bölgede!

Komutanlar sıcak bölgede!

GÜNDEM Haberleri

Genelkurmay Başkanı Orgeneral Necdet Özel, Kara Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Hayri Kıvrıkoğlu ile 3. Ordu Komutanlığı'na bağlı birliklerde incelemelerde bulundu.

Genelkurmay Başkanı Orgeneral Necdet Özel, Kara Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Hayri Kıvrıkoğlu ile 3. Ordu Komutanlığı'na bağlı birliklerde incelemelerde bulundu. nbsp;
nbsp; Genelkurmay Başkanlığı'nın internet sitesinde, "Genelkurmay Başkanı, beraberinde Kara Kuvvetleri Komutanı olduğu halde incelemelerde bulunmak üzere Elazığ'a gitmiştir" ifadesine yer verildi. nbsp;

ELAZIĞ'DAN TUNCELİ'YE ORADAN BİNGÖL'E...
Genelkurmay Başkanı Orgeneral Necdet Özel ve Kara Kuvvetleri Komutanı Hayri Kıvrıkoğlu, Elazığ'dan Tunceli'ye geçerek nbsp;denetlemelerde bulundu. İki komutan, nbsp;2 skorsky helikopteri ile iki kobra tipi helikopter eşliğinde, saat 09.30 sıralarında Tunceli Jandarma Bölge Komutanlığı'na geldi. Heyet, basına kapalı olarak yaptıkları incelemelerin ardından Tunceli Jandarma Bölge Komutanı Tümgeneral Harun Ocaklı'dan brifing aldı. 3 saate yakın süren incelemelerden sonra heyet, saat 12.00 sıralarında önce Bingöl'e ardından Erzurum'a gitti.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...