Komşudaki kanlı çete hesaplaşması İstanbul'a uzandı: Türk polisi eylem hazırlığındaki 10 kişiyi yakalandı

Düzenleyen: / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
- Güncelleme:

GÜNDEM Haberleri  / İhlas Haber Ajansı

Yunanistan'ın başkenti Atina yakınlarında çete hesaplaşmasında kırmızı bültenle aranan çete elebaşı Barış Boyun'un 6 adamının öldürülmesinin ardından örgütün misilleme olarak İstanbul'da eylem hazırlığında bulunacağı bilgisi üzerine ekipler harekete geçti. Operasyonda İstanbul ve İzmir'de gerçekleştirilen operasyonlarda 10 şüpheli yakalandı.

Güvenlik güçlerinin suç ve suçlularla mücadelesi büyük bir kararlıkla sürüyor. 

Yunanistan'ın başkenti Atina yakınlarında 11 Eylül'de meydana gelen ve çete hesaplaşmasına dayandığı iddia edilen olayda hakkında kırmızı bülten kararı bulunan suç örgütü elebaşı Barış Boyun'un elemanı 6 Türk öldürülmüştü.

6'LI İNFAZDAN YENİ DETAYLAR

Kanlı hesaplaşmayla ilgili hem Türkiye'de hem de Yunanistan'da soruşturmalar sürerken, olaya ilişkin yeni detaylara ulaşılmaya devam ediliyor.

HESAPLAŞMA İSTANBUL'A UZANDI

Barış Boyun çetesinin İstanbul'da misilleme olarak eylem hazırlığında bulunacağı belirlendi. Buna yönelik 19 Eylül tarihinde İstanbul ve İzmir'de belirlenen adreslere yönelik eş zamanlı operasyon düzenlendi.

Komşudaki kanlı çete hesaplaşması İstanbul'a uzandı: Türk polisi eylem hazırlığındaki 10 kişiyi yakalandı

10 KİŞİ YAKALANDI

Operasyonlarda 10 şüpheli yakalanarak gözaltına alındı. Adreslerde yapılan aramalarda ise 4 adet ruhsatsız tabanca, 85 adet fişek, 6 gram uyuşturucu madde, yaklaşık 430 bin lira para ele geçirildi. Gözaltına alınan şüphelilerin emniyetteki işlemlerine devam edildiği öğrenildi.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...