Kombinin ayarını yükseltme zamanı geldi! Meteoroloji uzmanı tarih verdi: Donacağız...

Düzenleyen: / Kaynak: Haber Merkezi
- Güncelleme:
Kombinin ayarını yükseltme zamanı geldi! Meteoroloji uzmanı tarih verdi: Donacağız...

Gündem Haberleri  / Haber Merkezi

Kasım ayının ortasında yurda giriş yapan yağışlı sistem etkisini sürdürürken, sıcaklık 10 derece birden düştü. Meteoroloji'nin son verilerine göre sağanak, fırtına ve kar yağışına dondurucu soğuklar da eklenecek. Meteoroloji uzmanı Kerem Ökten ise tarih verip uyardı.

Meteoroloji'nin son değerlendirmelerine göre, devam eden fırtına bu gece saatlerinden itibaren şiddetini daha da artıracak. Düzce, Zonguldak, Bartın, Kastamonu ve Sinop'ta şiddetli rüzgar çatırıları uçuracak, tekneleri alabora edecek. Ordu, Sivas, Gaziantep, Kilis, Şanlıurfa, Adıyaman, Batman, Siirt, Osmaniye, Hatay ve Kahramanmaraş,Trabzon, Rize ve Artvin'de ise sağanak kuvvetlenerek devam edecek.

İç ve doğu kesimlerde görülecek yağışların gece saatlerinden itibaren yüksek ve dağlık kesimlerde karla karışık yağmur ve kar şeklinde olması beklenirken, Meteoroloji vatandaşları dikkatli ve tedbirli olunması konusunda uyardı.

SICAKLIK 12 DERECE BİRDEN DÜŞECEK

Sıcaklık kuzey, iç ve doğu kesimlerde 12 derece birden düşecek. Marmara'da da bu gece yarısından itibaren soğuklar hissedilir ölçüde artacak. 

Kombinin ayarını yükseltme zamanı geldi! Meteoroloji uzmanı tarih verdi: Donacağız...

Meteoroloki uzmanı Kerem Ökten de, 'Yine, Yeni, Yeniden' diyerek çarşamba gününe dikkat çekti, İstanbulluları uyardı.

ÇARŞAMBA GÜNÜNE DİKKAT!

'Ülkemize yeni bir soğuk cephe gelecek. Çarşamba günü batıda fırtına ve kuvvetli yağışlar bekleniyor.' diyen Ökten, Marmara ve Ege'de çok şiddetli sağanak beklendiğini duyurdu. 

https://twitter.com/KeremOktenHava/status/1728847067429368105     

ZONGULDAK'TA EĞİTİME FIRTINA ENGELİ

Öte yandan Zonguldak Valiliği de kentteki yoğun yağışlar nedeniyle okulların bir gün tatil olduğunu açıkladı. Valilik açıklaması şöyle;

"Kuvvetli yağış ve fırtınanın meydana getirebileceği su baskını, çatı uçması, ağaç ve direk devrilmesi ile ulaşımda aksamalar gibi olumsuzluklar dolayısıyla il genelinde 27 Kasım 2023 Pazartesi günü tüm resmi-özel örgün ve yaygın eğitim kurumlarında (rehabilitasyon merkezleri ve özel kurslar dahil) eğitim öğretime bir gün süreyle ara verilmiştir. İlimiz Genelinde kamu kurum ve kuruluşlarında çalışan engelli ve hamile personel de 27 Kasım 2023 tarihinde bir gün idari izinli sayılacaktır."

Düzenleyen:  - Gündem
Kaynak: Haber Merkezi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...