Koman'a son görev, Sırlarıyla gömüldü

Koman'a son görev, Sırlarıyla gömüldü

GÜNDEM Haberleri

27 Mayıs ihtilalinin genç subayı, 28 Şubat sürecinin kudretli generali Jardarma Eski Genel Komutanı Teoman Koman defnedildi.

İstanbul'da önceki gün hayatını kaybeden, Jardarma Eski Genel Komutanı ve MİT Müsteşarı Teoman Koman son yolculuğuna uğurlandı. 1. Ordu Komutanlığının yanındaki Selimiye Camii'nde düzenlenen cezane törenine Koman'ın eşi ve çocuklarının yanı sıra 1. Ordu Komutanı Orgeneral Ahmet Turmuş, Eski Genelkurmay Başkanlarından emekli Orgeneraller Yaşar Büyükanıt ve Hüseyin Kıvrıkoğlu, Eski Kara Kuvvetleri Komutanı emekli Orgeneral Hayri Kıvrıkoğlu, eski bakanlardan Cavit Çağlar, eski MİT Müsteşarı Şenkal Atasagun, emekli Orgeneral Necati Özgen'in de aralarında bulunduğu çok sayıda kişi katıldı. Genelkurmay Başkanlığı ve kuvvet komutanları ile tutuklu Ergenekon sanıkları Doğu Perinçek ve Veli Küçük cenazeye çelenk gönderdi. 77 yaşında ölen Teoman Koman, Etiler Ulus Mezarlığı'na sırlarıyla birlikte defnedildi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...