Koltuklar bir günlüğüne çocuklara emanet

Koltuklar bir günlüğüne çocuklara emanet

GÜNDEM Haberleri

23 Nisan'ın Başbakan'ı Görkem İnan, akıl dolu cevaplarıyla Erdoğan'ı ve gazetecileri güldürdü...

Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı, renkli görüntüler eşliğinde coşku ile bütün yurtta, KKTC'de, yurt dışı temsilciliklerinde ve Türk Cumhuriyetlerinde kutlandı. Birçok şehirde şiir, kompozisyon ve resim yarışmalarında dereceye giren öğrencilere ödüller dağıtıldı. Coşkulu kutlamaya vatandaşlar da yoğun ilgi gösterdi. Bazı şehirlerde mehteran, bazı şehirlerde ise dans ve folklor gösterileri yapıldı, halaylar çekildi.
Bu yıl da makam koltukları kısa bir süre öğrencilere tahsis edildi. İstanbul nbsp;Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, koltuğuna Kocamustafapaşa İlkokulu 4'ncü sınıf öğrencisi Zeynep Uymuşlar'a bıraktı. Uymuşlar, "Ben aslında Milli Eğitim Bakanı olmayı düşünmüştüm" deyince gülüşmelere sebep oldu. İlk talimatı vermek üzere Özel Kalem Müdürü Muhsin Doğan'ı arayan Uymuşlar, Kocamustafapaşa'da saat 09.00-10.00 arasında su kesintisi yapılmasını istedi. nbsp;Uymuşlar'ın talebine şaşıran Topbaş, "Niçin?" dedi. Uymuşlar da "İnternetten araştırdım, hep böyle yapıyorlar" cevabını verdi.
İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu'nu makamına geçen 12 yaşındaki Ahmet Utku Küçükosmanoğlu da "Büyüyünce vali olmak istiyorum. Güzel bir meslekmiş" diye konuştu.
İstanbul Emniyet Müdürü Selami Altınok da makam koltuğunu 4'üncü sınıf öğrencisi Ali May'a teslim etti. Ali May, makama oturur oturmaz emniyet müdürlüklerinde kapalı olan basın odalarının açılması gerektiğini söyledi.
Yalova'da yerel seçimin iptali ile boşalan Belediye Başkanlığı koltuğuna oturan 4'üncü sınıf öğrencisi Ateşalp Yurdagül ise "Seçim iptal oldu ama biz Yalova'nın gençleri olarak bu koltuğu boş bırakmayacağız. 1 Haziran'a kadar bu koltukta oturacağım" dedi.

nbsp;Koltuklar bir günlüğüne çocuklara emanet
ERDOĞAN KAHKAHALARA BOĞULDU
Başbakanlık koltuğuna oturan ilkokul 3. sınıf öğrencisi Göker İnan ile Başbakan Erdoğan arasında sıcak diyaloglar yaşandı. Gazetecilerin "Twitter'ı kullanıyor musunuz?" sorusunu, "Biliyorum ama kullanmıyorum. Ailem filan da izin vermiyor. Daha küçüksün diyorlar" diye cevaplayan 'Küçük Başbakan'ın sözleri Erdoğan'ı güldürdü.

Koltuklar bir günlüğüne çocuklara emanet nbsp;
ÇOK nbsp;
'ÖZEL' nbsp;
SELFIE
ÇOCUKLARIN 'PAŞA' SEVGİSİ
Türkmenistan'daki 23 Nisan etkinliğine katılan Genelkurmay Başkanı Org. Necdet Özel, büyük ilgi gördü. Cep telefonlarını çıkaran çocuklar, Özel'le selfie fotoğrafı çekmek için yarıştı. 'Paşa' da minikleri kırmadı. nbsp;

nbsp;Koltuklar bir günlüğüne çocuklara emanet
ATİLLA KOLTUĞA YAKIŞTI nbsp;
İstanbul Valisi H.Avni Mutlu, makamını Türk anne ile Tanzanyalı babanın siyahi çocukları Atilla Ayubu'ya devretti. Ayubu, "Büyüyünce vali olacağım" dedi. nbsp;

nbsp;Koltuklar bir günlüğüne çocuklara emanet
İKİZLER ÇAT KAPI YAPTI...
SARA VE AZRA ZİYARETE GELDİ
Maliye Bakanı Mehmet Şimşek ve eşi Esra Hanım, 23 Nisan sebebiyle haber vermeden Erdoğan'ı ziyaret etti. İkizler Sara ve Azra'yı kucağına alan Başbakan, Şimşek ailesi ile birlikte gazetecilere fotoğraf çektirdi.


UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...