Kocaeli'de palet deposunda korkutan yangın

Düzenleyen: / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
- Güncelleme:

Gündem Haberleri  / İhlas Haber Ajansı

Kocaeli'de bulunan bir palet deposunda yangın çıktı. İhbar üzerine olay yerine giden itfaiye ekipleri yangını bir buçuk saatte söndürürken, dumandan etkilenen 1 işçi hastaneye kaldırıldı.

Kocaeli'nin Çayırova ilçesi Şekerpınar Mahallesi'nde bulunan bir palet deposunda henüz belirlenemeyen bir nedenle yangın çıktı.

DUMANLAR GÖKYÜZÜNÜ KAPLADI

Alevlerin kısa sürede büyüdüğü yangında dumanlar gökyüzünü kapladı. Alevleri gören vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine çevre ilçelerden çok sayıda itfaiye ekibi sevk edildi. İtfaiye erlerinin teleskobik merdiven vasıtasıyla müdahale ettiği yangın, 1.5 saat süren çalışmalar sonucu söndürüldü.

BİR İŞÇİ DUMANDAN ETKİLENDİ

Yangında dumandan etkilenen V.Ş. isimli işçi, sağlık ekiplerince ambulansta yapılan ilk müdahalenin ardından hastaneye kaldırıldı. Yangın nedeniyle deponun bin metrekarelik bölümünde hasar meydana geldi.

İtfaiye ekiplerinin soğutma çalışmaları sürerken, yangınla ilgili inceleme başlatıldı.

Kocaeli'de palet deposunda korkutan yangın

Düzenleyen:  - Gündem
Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...