Son dakika... Çayırova'da market deposunda yangın: Çok sayıda ekip sevk edildi

- Güncelleme:

GÜNDEM Haberleri

Kocaeli'nin Çayırova ilçesinde bulunan bir marketin deposunda yangın çıktı. Şekerpınar mahallesinde yangını söndürmek için çok sayıda itfaiye ekibi sevk edildi. Kısa sürede olay yerine gelen ekipler, yangını kontrol altına aldı.

Kocaeli’nin Çayırova ilçesinin Şekerpınar Mahallesinde bulunan Migros'un deposunda yangın çıktı. Migros'un dışında başlayan yangının sirayet etmesiyle depo alevlere teslim oldu. Yangın nedeniyle bölgeye çok sayıda itfaiye ekibi sevk edildi. Depo alev alev yanarken, siyah dumanlar ise adeta gökyüzünü kapladı. Yangının çıktığı fabrikadan yükselen dumanlar, birçok noktadan görüldü.

Son dakika... Çayırova'da market deposunda yangın: Çok sayıda ekip sevk edildi


112 Acil Çağrı Merkezi'ne yapılan ihbar üzerine olay yerine çok sayıda itfaiye, sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Kısa sürede olay yerine gelen Kocaeli Büyükşehir Belediyesi itfaiye ekipleri yangını kontrol altına aldı. Ekiplerin bölgede soğutma çalışmaları sürüyor. Depo dışında bulunan plastik kasaların yandığı öğrenildi.

Son dakika... Çayırova'da market deposunda yangın: Çok sayıda ekip sevk edildi

Sosyal medya hesabından açıklama yapan Kocaeli Valisi Seddar Yavuz, "Çayırova ilçemizde zincir marketlerden birinin deposunun dışında başlayan ve depoya sıçrayan yangına süratle Kocaeli Büyükşehir Belediyesi itfaiyesi tarafından müdahale edilerek söndürülmüştür" dedi.

Yangın ile ilgili inceleme başlatıldı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...