Kocaeli’de dehşet! Aynı sahilde 1 ay arayla 2. ceset bulundu

Düzenleyen: / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
- Güncelleme:
Kocaeli’de dehşet! Aynı sahilde 1 ay arayla 2. ceset bulundu
Gündem Haberleri  / İhlas Haber Ajansı

Kocaeli’de yaklaşık 1 ay önce sahilde bir ceset bulunmasının ardından yine aynı noktada bir ceset daha görüldü. Deniz üzerinde bir cismin sürüklendiğini gören vatandaşlar ekiplere haber verdi. Suya giren deniz polisi, sürüklenen cismin erkek cesedi olduğunu tespit ederek kıyıya getirdi.

Kocaeli'de deniz üzerinde farklı bir cismi fark eden vatandaşlar duurmu hemen ekiplere bildirdi ve harekete geçen ekipler korkunç gerçeği ortaya çıkardı. Yavuz Sultan Mahallesi 60 Evler Sahil mevkiinde meydana gelen olayda edinilen bilgiye göre, belediyesi işçileri, cismin denizde sürüklendiğini fark etti. Belediye işçilerinin 112 Acil Çağrı Merkezine ihbarda bulunması üzerine adrese, sağlık ve polis ekipleri sevk edildi.

Suya giren deniz polisleri ihbar edilen cismin erkek cesedi olduğunu gördü. Sudan çıkartılan kişi kıyıya getirildi. Sağlık ekiplerince yapılan tetkiklerde kişinin öldüğü tespit edildi. Üzerinden kimlik çıkmayan cesedin otopsi işlemleri için morga götürüleceği öğrenildi.

1 AY ÖNCEDE AYNI NOKTADA CESET BULUNDU

9 Kasım'da 60 Evler sahilinde yürüyüş yapan vatandaşlar, bir kişinin kıyıya yakın noktada hareketsiz olduğunu fark etti. Durumun bildirilmesi üzerine olay yerine polis ve sağlık ekibi yönlendirildi. Sudan çıkarıldıktan sonra kontrollerini yapan sağlık ekibi, Y.K. (23) olduğu öğrenilen kişinin öldüğünü belirledi. Olay yeri incelemesinin ardından ceset, otopsi için Kocaeli Devlet Hastanesi morguna gönderildi.

Düzenleyen:  - Gündem
Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...