Kobani'de ölen YPG'linin cenazesinde polise bomba attılar!

/ Kaynak: DHA
Kobani'de ölen YPG'linin cenazesinde polise bomba attılar!

GÜNDEM Haberleri  / DHA

Kobani'de ölen YPG'li 'Zeki Bagok' kod adlı Mehmet Zeki Soyal'ın bugün Nusaybin'de defnedilmesinin çıkan olaylarda polise, ses bombası atıldı.

Kobani'de IŞİD ile çıkan çatışmada ölen YPG'li 'Zeki Bagok' kod adlı Mehmet Zeki Soyal'ın bugün Mardin'in Nusaybin İlçesi'nde defnedilmesinin ardından olaylar çıktı. Polise, ses bombası ve molotof atan göstericilere, gaz bombası ve tazyikli su ile müdahale edildi.

Kobani'den Nusaybin'e getirilen Mehmet Zeki Soyal'ın cenazesi, Kışla Camisi'nde kılınan cenaze namazının ardından kalabalık gruplar eşliğinde omuzlarda taşınıp Hacılar Mezarlığı'nda defnedildi. Cenazenin toprağa verilmesinin ardından Kışla Mahallesi Işık Önder ve Cumhuriyet Caddesi üzerinde toplanan gruplar, güvenlik önlemi alan polislere ses bombası, molotof ve taş attı.

Polisler, göstericileri dağıtmak için gaz bombası ve tazyikli suyla müdahale etti, göstericiler ara sokaklara kaçtı. Olaylar sırasında beline gaz bombasının fişeği isabet eden bir kişi yaralanınca, çevredekiler tarafından hastaneye götürüldü.

GÜNDEM
Kaynak: DHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...