Kızının mürüvvetini gördü ve öldü

Kızının mürüvvetini gördü ve öldü

GÜNDEM Haberleri

'Mürüvvetini görmeden ölmeyeyim' dediği kızına anlı şanlı bir düğün yapan anne, dönüşte trafik kazasında hayatını kaybetti.

Düzce'nin Akçakoca İlçesi Edilli Köyü civarında meydana gelen kazada 3 kişi öldü, 3 kişi de yaralandı. Aynur Kılıçarslan (48) ile eşi Cafer Kılıçarslan, kızları Ayşenur Kılıçarslan'ın (20) Akçakoca'daki düğününe katıldıktan sonra, akrabalarıyla birlikte Sakarya'nın Karasu İlçesi'ndeki evlerine gitmek üzere aynı otomobille yola çıktı. Otomobil karşı yönden gelen Serkan Eğil (24) nbsp;yönetimindeki bir başka araç ile çarpıştı. nbsp;Aynur Kılıçarslan ile Nigar Şahin(47) ile kızı Serap Şahin (21) hayatını kaybetti. nbsp;Aynur Kılıçarslan'ın düğününü yaptığı kızına sık sık "Mürüvvetini görmeden Allah canımı almasın" diye söylediği öğrenildi. Kılıçarslan ailesi en mutlu günlerinde büyük aca yaşadı. Tuncay Türkgülü DÜZCE İHA nbsp;


UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...