Kızına şiddet uygulayan babaya halk müdahale etti

Düzenleyen: / Kaynak: Anadolu Ajansı
- Güncelleme:
Kızına şiddet uygulayan babaya halk müdahale etti

GÜNDEM Haberleri  / Anadolu Ajansı

Sakarya'da kızının eve gitmesi için ısrarda bulunan bir baba sözü dinlenmeyince şiddete başvurdu. Adam çocuğuna tokat atınca kahvehanedekiler olaya müdahale etti.

Sakarya'da bir baba eve gitmesini istediği kızına, sözünü dinlemediği gerekçesiyle şiddet uyguladı. Kahvehanede bulunan vatandaşlar olaya kayıtsız kalmadı. Kız çocuğu olay yerinden uzaklaştırıldı.

Anadolu Ajansı'nın haberine göre, Sakarya'nın Karasu ilçesinde, kızını darbeden babaya kahvehanedeki vatandaşların müdahalesi güvenlik kamerasınca kaydedildi.

Alınan bilgiye göre, 11 yaşındaki kızı, İncili Mahallesi'ndeki kahvehaneye gelerek babası G.V. ile görüşmek istedi. Birkaç defa kızını eve göndermeye çalışan baba, gitmek istemeyen çocuğuna tokat attı.

Durumu gören kahvehanedeki diğer vatandaşlar G.V'ye müdahale ederek, kız çocuğunu bölgeden uzaklaştırdı. Görüntüleri inceleyen Karasu Cumhuriyet Savcılığı, baba hakkında soruşturma başlattı. Bu arada babanın kızını darbetmesi ve kahvehanedekilerin müdahalesi iş yerinin güvenlik kamerası tarafından kayda alındı.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
Kaynak: Anadolu Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Huzur 31 Ağustos 2023 23:46

Çocuk koruma altına alınmalı... Sokak ortasında bunu yapan... Evde ne yapmax

Sonraki Haber Yükleniyor...