Kız arkadaşından ayrıldı bunalıma girdi: Halini gören arkadaşları sinir krizi geçirdi

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Kız arkadaşından ayrıldı bunalıma girdi: Halini gören arkadaşları sinir krizi geçirdi

GÜNDEM Haberleri

Aydın’da meydana gelen üzücü olayda 25 yaşındaki yüksek lisans öğrencisi evinde ölü halde bulundu. Olay yerine gelen arkadaşları sinir krizi geçirdi. Kız arkadaşından ayrıldıktan sonra bunalıma girdiği ifade edildi.

Aydın’ın Efeler ilçesinde 25 yaşındaki yüksek lisans öğrencisinin evinde cansız bedeni bulundu.

İhlas Haber Ajansı'nın haberine göre; Olay, Efeler ilçesi 1964 Sokak’ta meydana geldi. Adnan Menderes Üniversitesi Yüksek Lisans öğrencisi G.R.F.'den ev arkadaşları haber alamadı. Kontrol için eve gelen gençler, G.R.F.'yi koridorda asılı halde buldu. Arkadaşlarını ölü olarak bulan gençler durumu 112 Acil Çağrı Merkezi’ne bildirdi.

SEVGİLİSİNDEN DOLAYI BUNALIMDA OLDUĞU İDDİASI

İhbar üzerine bölgeye polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Olay yerinde yapılan incelemenin ardından G.R.F.'nin cenazesi otopsi için morga kaldırıldı. Haberi alarak olay yerine gelen arkadaşları sinir krizi geçirirken, G.R.F.'nin kız arkadaşından ayrıldığından dolayı bunalımda olduğu iddia edildi.

BU VİDEO DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

(Kaynak: İhlas Haber Ajansı)

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...