Kıskaç operasyonunun İstanbul ayağının detayları belli oldu

Düzenleyen: / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
- Güncelleme:
Kıskaç operasyonunun İstanbul ayağının detayları belli oldu

GÜNDEM Haberleri  / İhlas Haber Ajansı

Son dakika haberine göre, Bakan Yerlikaya'nın duyurduğu DEAŞ'a yönelik 26 ilde yapılan operasyonun İstanbul ayağının detayları ortaya çıktı.

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya'nın açıkladığı terör örgütü DEAŞ'a yönelik düzenlenen operasyonun İstanbul ayağının detayları ortaya çıktı. Silahlı terör örgütlerine fon sağlamak amacıyla “infak” adı altında para transferi yaptığı belirlenen şahısların yakalanmasına yönelik İstanbul merkezli Bursa ve Diyarbakır'da düzenlenen operasyonlarda 4 kişi gözaltına alındı.
 
İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, DEAŞ'a yönelik 26 ilde eş zamanlı olarak düzenlenen 'Kıskaç' operasyonunda 92 şüpheli şahsın yakalandığını açıklamıştı. Terör örgütü DEAŞ'a yönelik yapılan operasyonun İstanbul ayağının detayları ortaya çıktı.
 
 
DEAŞ, HTŞ/FEC/ENC silahlı terör örgütlerine fon sağlamak amacıyla “infak” adı altında para transferi yaptığı belirlenen şahısların yakalanmasına yönelik, İstanbul merkezli Bursa ve Diyarbakır illerinde belirlenen adreslere eş zamanlı operasyon gerçekleştirildi.
 
Gerçekleştirilen operasyonda toplam 4 kişi yakalanarak gözaltına alındı. Adreslerde yapılan aramalarda çok sayıda dijital materyaller, özel üretilen ve soğuk cüzdan olarak ifade edilen para cüzdanı ve örgütsel dokümanlar ele geçirildi.

BU VİDEO DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR 

 

 

Düzenleyen:  - GÜNDEM
Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...