Kırmızı ışık ihlali 2 can aldı! İstanbul-Bağcılar Sosyal Güvenlik Merkezi Müdürü korkunç kazada hayatını kaybetti

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Kırmızı ışık ihlali 2 can aldı! İstanbul-Bağcılar Sosyal Güvenlik Merkezi Müdürü korkunç kazada hayatını kaybetti

GÜNDEM Haberleri

Giresun’un Görele ilçesinde kırmızı ışık ihlali yapan tır sürücüsünün neden olduğu kazada,Kemal Kılıç ve damadı İstanbul-Bağcılar Sosyal Güvenlik Merkezi Müdürü Halil Çırtlık 2 kişi hayatını kaybetti.

Görele ilçesi hastane kavşağında  Giresun istikametinden Trabzon istikametine gitmekte olan N.U. yönetimindeki tır, ilçenin hastane altı kavşağında kırmızı ışık ihlali yaparak ilçe merkezinden sahil istikametine yeşil ışıkta geçmek isteyen sürücü Kemal Kılıç yönetimindeki araca sol yandan çarptı.

2 KİŞİ HAYATINI KAYBETTİ

Kazada araç sürücüsü Kemal Kılıç ve aynı araçta bulunan damadı İstanbul-Bağcılar Sosyal Güvenlik Merkezi Müdürü Halil Çırtlık hayatını kaybetti. Kaza sonrası tır sürücüsü gözaltına alınırken, olayla ilgili inceleme sürüyor. Öte yandan kazaya neden olan tırın şoför kısmındaki kapıda yazan "Canım öyle istedi" yazısı ise dikkat çekti.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Deniz Güvendi 1 Ekim 2023 16:39

Mekanı cennet olsun. Çok üzüldüm. Beni emekli etmişdi. Dün gibi hatırlıyorum. Makamında bizimle 45 dakika sohbet etmişdi. Çok ama çok üzgünüm

Ali 22 Ağustos 2023 12:22

Canı öyle istemiş. Canın cehennemde yansın inşallah.

Sonraki Haber Yükleniyor...