Kırmızı bültenle aranan Comanchero'nun yöneticileri İstanbul’da yakalandı

Düzenleyen: / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
- Güncelleme:
Kırmızı bültenle aranan Comanchero'nun yöneticileri İstanbul’da yakalandı

GÜNDEM Haberleri  / İhlas Haber Ajansı

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, İnterpol tarafından kırmızı bültenle aranan Comanchero Suç Örgütü’nün yöneticilerinden Maximillian Rıvkın (Cem Cansu) ve Necmi Saki'nin İstanbul’da yakalandığını duyurdu.

İnterpol'ün kırmızı bültenle aradığı Comancherosuç örgütünün yöneticilerinden Maximillian Rıvkın (Cem Cansu) ve Necmi Saki İstanbul'da yakalandı.

Konu ile ilgili gelişmeyi İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya sosyal medya hesabından duyurdu.

Yerlikaya yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı;

"Suç işlemek için örgüt kurma, uluslararası uyuşturucu madde imal ve ticareti, suçtan elde eilen malvarlığı değerlerini aklama` suçlarına ilişkin yürütülen 'Comanchero Organize Suç Örgütü' soruşturmasında firari şüphelilerden 5 kişi daha yakalandı.

KAFES'LENEN ŞÜPHELİ SAYISI 42'YE YÜKSELDİ

'Kafes Operasyonu'nda yakalanan şüpheli sayısı 42'ye yükseldi. Comanchero Organize Suç Örgütü'nün yönetici kadrosunda yer alan Maximillian Rivkin'in, Nikolaj Ankov adına düzenlenen Bulgaristan pasaportuyla Türk vatandaşlığına geçtiği ve Cem Cansu adını aldığı tespit edildi."

https://twitter.com/AliYerlikaya/status/1720902425618284820      

Düzenleyen:  - GÜNDEM
Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...