Kırmızı bültenle aranan Bulgar mafya lideri Dimitır Jelyazkov İstanbul'da tutuklandı

Düzenleyen:
Kırmızı bültenle aranan Bulgar mafya lideri Dimitır Jelyazkov İstanbul'da tutuklandı

GÜNDEM Haberleri

Bulgaristan'ın en büyük mafya grubunun başı olarak kırmızı bültenle aranan ve cinayet, kundaklama, uyuşturucu ticareti, gasp gibi değişik alanlarda işlediği suçlardan ötürü Bulgar polisi ve İnterpol'ü peşinden koşturan Dimitır Jelyazkov isimli mafya lideri İstanbul'da 7 adamıyla birlikte yakalandı.

İstanbul’da düzenlenen operasyonda, Interpol tarafından aranan Bulgar suç örgütü lideri Dimitar Zhelyazkov ve 7 adamı yakalandı. Alınan bilgiye göre, İstanbul Emniyet Müdürlüğü Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, Bulgaristan’da uyuşturucu ticareti, gasp, kundaklama, yaralama ve silahlı saldırı gibi birçok olaya karıştığı öne sürülen ve Interpol tarafından kırmızı bültenle aranan Zhelyazkov’un İstanbul’da olduğu istihbaratı üzerine çalışma başlattı.

Söz konusu soruşturma kapsamında, Bakırköy’de bir adrese operasyon düzenleyen ekipler, Zhelyazkov ve 7 adamını gözaltına alındı.

Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen şüphelilerden, Zhelyazkov tutuklanırken 7 kişi ise sınır dışı edildi.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...