Vicdansız ev sahibi! Kirayı 2 bin liradan 15 bin liraya çıkarttı, 2 çocuklu kadını kapı dışarı etti

Düzenleyen:
- Güncelleme:

GÜNDEM Haberleri

Bursa’da 3 yıl önce eşinden boşanan 2 çocuk sahibi anne, hastalıkla uğraşırken, bir yandan da evsiz kaldı. 2 bin lira olan kirasını 15 bin liraya çıkaran ev sahibi, anneyi ve çocuklarını mahkeme kararıyla kapı dışarı etti. Mağdur anne, mahkeme kararının kendisine tebliğ edilmediğini öne sürdü.

İhlas Haber Ajansı'nın haberine göre; Bursa’da 3 yıl önce eşinden boşanan 2 çocuk sahibi anne, hastalıkla uğraşırdığı sırada evsiz kaldı.

2 bin lira olan kirasını 15 bin liraya çıkaran ev sahibi, anneyi ve çocuklarını mahkeme kararıyla evden dışarı attı! Mağdur anne, mahkeme kararının kendisine tebliğ edilmediğini iddia etti.

Vicdansız ev sahibi! Kirayı 2 bin liradan 15 bin liraya çıkarttı, 2 çocuklu kadını kapı dışarı etti

2 BİN LİRA KİRASINI 15 BİN LİRAYA ÇIKARTTI

Merkez Osmangazi ilçesi Geçit Mahallesi’nde bir sitede oturan 2 çocuk annesi Asiye Boyraz (39) bir süredir kan kanseri şüphesiyle hastanede tedavi görüyor. Hastalığı sebebiyle çalışamadığı için biriken borçlarını bile ödemekte zorlandığını belirten Boyraz'ın, 2 bin lira olan kirası, ev sahibi N.S. tarafından 15 bin liraya yükseltildi. Bununla yetinmeyen ev sahibi bir müddet kirasını ödeyemeyen Boyraz’ı evden çıkarmak için mahkemeye verdi.

"ÇOCUKLARIM VE BEN MAĞDUR KALDIK"

Boyraz tebligatın komşusuna gittiğini iddia etti. Kendisine ulaşmadığı tebligat dolasıyla itiraz süresi geçen anne, 15 gün sonra kendisine gelen haciz kararıyla şoka uğradı. Evden çıkmak zorunda kalan Asiye Boyraz, 4 ve 5 yaşlarındaki iki çocuğu eşyalarını topladı ve başlarını sokacak bir ev arıyor. Yetkililerden sesinin duymasını isteyen Boyraz, “Biz şimdi nerede kalacağız, çadır bulsam orada da kalırım. Çocuklarım ve ben mağdur kaldık” diye konuştu. 

Kaynak: İhlas Haber Ajansı

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...